Relaxatie en Ontspanning

60′ € 75   /   90′ € 100

Forfait 8 sessies  60′ € 6  /  90′ € 95

(2 maanden geldig)

Forfait 12 sessies  60′ € 60  /  90′ € 90

(3 maanden geldig)


Massage Métissé

Maakt één

Geïnspireerd door Indisch (Ayurveda Abhyanga) en Japans (Shiatsu), worden fysieke en mentale spanningen opgelost door een zachte en nauwkeurige aanraking van acupunctuurpunten, terwijl Ayurveda gemoedstoestanden tempert en emoties beheert door de bloedstroom te vergemakkelijken. Ontgift, ontspant, verheldert de huid en vergemakkelijkt de slaap. Aftap methode, stimuleert natuurlijke afweer.


Thaïse Massage op tafel

Maakt los 

Indische en Chinese oorsprong waarbij yogaposes worden hernomen: vrij maken van toxines, en de circulatie en herwinnen van de soepelheid van de spieren. Methode met (uit)rekking en acu-pression.


Lomi Lomi Massage

Begeesterend

Hawaïaanse sjamanistische oorsprong die de zegening van het komen en gaan van de golven herneemt. Maakt spieren en zenuwen los, activeert de eliminatie van toxines. Methode die zuurstof aanvoert.


Relaxie Shiatsu

Kalmerende energetica

Japanse inspiraties, deze druk van de vingers op de acupunctuurpunten worden verrijkt door de technieken van chiropractie, cranio-sacral, Thaise massage, stretchen en weerstand (Sheitai), oude bottechnieken (Seikotsu) viscerale manipulatie (Ampuku), lichaam suitlijning (Kenkujutsu), ligament- en gewrichtstechnieken, balanceren van het hele lichaam (Shindenjutsu), met de bevrijdende effecten van kinesiologie en met de magnetische principes van Polariteit. Methode om het lichaam te verzachten, energiepunten te stimuleren en de geest te legen, uitgevoerd zonder olie op flexibele kleding en op matras.


Tropische Cocon Massage

Herbronnend

Combineert een regen van rozenblaadjes en warme kokosolie. Omhult met vochtige warmte, een pauze voor plezier-ontspanning. Exotische methode die zacht verfrist.


Prenatale Massage

Rustgevend

60′ € 65

Ontzwelt de spieren, maakt het weefsel soepeler. Draagt bij tot innerlijke rustondersteunt hormonale balans, voorkomt striae door bloedstimulatie. Gevoelig moment, van gemeenschap tussen de toekomstige moeder en het toekomstige kind (vanaf het 2de trimester).


Gift Wrapping Moment Massage

Opent, Ontgift et Ontspant

Delicaat en Intens eerste contact bij het ontdekken van dit cadeau,  opent de poriën en ontspant het lichaam. Diep zuigende, kan de GWM worden gecombineerd met eenlichaamsgommage metRozenbottel of Olijfpit.

– GWM Massage + Lichaamsgommage –

90′ € 130


Gerichte Massages op aanvraag

30′ € 50

– Californische Massage –

Deconnecteert

“New Age” ingeving die het loslaten, afstand nemen in de hand werkt. Methode van evacuatie, vrijmaking, gericht op de rug en de achterzijde van de onderste ledematen.

  – Prikkelende Zintuigen Massage –

Reconnectant

Met essentiële oliën naargelang uw behoeftes van het moment. Aromatische methode, gericht op het gelaat, de handen en de voeten.


*MRT-pakketten zijn nominatief.

*Ze kunnen niet worden gecombineerd met een andere aanbieding.

> Verzorging Lichaam en Gelaat

> Therapeutische Massages