Therapeutische Massages

Behandeling op regelmatige basis voor een optimaal resultaat*.

Forfait 8 sessies  50′ € 55

(2 maanden geldig)

Forfait 12 sessies 50′ € 50

(3 maanden geldig)


Lymfedrainage 

50′ € 60

Handleiding Lymphatic Drainage®, volgens de methode van Dr. Vodder, gebruikt door MRT, bevordert de circulatie en verbetert de fysieke en esthetische conditie. Versterkt het immuunsysteem : waterretentie, cellulitis, spataders, zwellingen, toxines, bloedsomloop, allergieën, acné, menopauze, rimpels, migraine, slapeloosheid, zware benen, slaapwandelen, pijnlijke menstruatie, zichtbare aders, artrose, lymfoedeem, oedeem, laesie, ontsteking, spijsvertering …


Anti-Cellulitis Massage

50′ € 60

Wordt ook “palper-rouler” genoemd : stopt vetophoping en elimineert de capitonnage die leidt tot sinaasappelhuid. Het MRT-protocol past een stevige en precieze hand op elk behandelgebied toe en past het gebaar aan aan de hand van de veneuze gevoeligheden van elk.


Reflexologie (voetreflexologie)  

60′ € 60

Therapie met Chinese oorsprong : lichaamsrelaxatie door stimulatie van reflexzones van de voeten gelieerd aan het zenuwstelsel. Deze methode brengt de energiestroom terug op gang door druk op precieze reflexpunten gesitueerd onderaan beide voeten en behandelt of ontspant het corresponderende orgaan.


Sport Massage

60′ € 65

Voor of na de inspanning, een onontbeerlijke voorbereiding en recuperatie voor behoud van de spiertonusHet MRT-protocol is voor wekelijkse of dagelijkse atleten.


*MRT-pakketten zijn nominatief.

*Ze kunnen niet worden gecombineerd met een andere aanbieding.

*De 1e afspraak voor een van de Therapeutische behandelingen duurt 60 minuten, in plaats van 45 tot 50 minuten daarna, omdat het begint met een expertise om de oorsprong en symptomen van de te behandelen casus te kennen.

*Het is het beste om Therapeutische Ontspanningsmassages te overwegen als wekelijkse Therapeutische Behandeling sessies niet kunnen worden gedaan.

> Relaxatie en Ontspanning

> Verzorging Lichaam en Gelaat