Verzorging Lichaam en Gelaat

De Verzorging MRT is bestemd voor zowel mannen als vrouwen. Het tegengaan van de ongerijmdheden van de tijd gebeurt aan de hand van precieze protocollen die de bloedstroom, de productie van collageen en het behoud van de elasticiteit van de huid stimuleren. De buik verkleinen en de heupen verfijnen, het achterwerk en de onderkant van de armen verstevigen, de dubbele kin wegwerken, maar ook het reduceren van bochel, wallen, rimpels en het aflaten van de oogleden, kan bij iedere lichaamsbouw.

Abonnement van  4 sessies (2 maanden geldig)

Abonnement van 6 sessies (3 maanden geldig)

Abonnement van 10 sessies (5 maanden geldig)


 Detox Body Gommage

+

Hervormende Massage

90′ € 90

Abonnement 4 sessies x 80€ / 6 x 70€ / 10 x 55€

De gommage stimuleert de bloedsomloop, versterkt de elasticiteit van de huid en elimineert de dode huidcellen. Deze hervormende massage hertekent het silhouet en bestrijdt de verslapping van de huid.

Zachte Gommage met Bio Amandelpoeder (Gevoelige huid)

Zintuiglijke massage met Ylang Ylang Olie

Gladde huid Gommage met Bio Olijfpitpoeder (Vette huid)

Voedende Massage met Argan Olie

Geparfumeerde Gommage met Rozenbottelpoeder (Gemengde huid)

Begeesterende Massage met Bloemen uit Bali


Verjongingsmassage

Deze volwaardige manuele lifting behandelt pezen en spieren, geeft een boost aan de celuitwisseling  en stimuleert de productie van collageen.

* Verjongingsmassage

(Gezicht) 45′ €55

Gezichtslift Massage  rimpels van het voorhoofd, leeuw, kraaienpoojtes, donkere kringen, oogleden, naso-labiale plooi, peri-oraal, plooien van bitterheid, wangen en onderwang 

(Lichaam) 45′ €45

Massage die verslapping van de huid tegengaat van contour en ovaal van het gezicht, dubbele kin, nek, buffalo hump onderarmen, décolleté

Verstevigingsmassage   buik, ruggen, billen en dijen

* Verjongingsmassage het hele lichaam

80‘  €90

Abonnement 4 sessies x 65€ / 6 x 55€ / 10 x 45€

* Verjongingsmassage (1) Lichaam en Gezicht

100‘  €100

* Verzorging Gelaat 

70′ €75

Abonnement 4 sessies x 70€ / 6 x 60€ / 10 x 55€

Reiniging van de huid + Detox Gommage + Opwerkende Massages rimpels van het voorhoofd, leeuw, kraaienpoojtes, donkere kringen, oogleden, naso-labiale plooi, peri-oraal, plooien van bitterheid, wangen en onderwang + Reinigingsmasker met verfrissende toets + Tonifiërende behandeling van oogcontouren + Hydraterend serum en anti-oxidant  + Bio Beschermende lift anti-pollutie crème


*MRT – abonnementen zijn nominatief.

*Ze kunnen niet worden gecombineerd met een ander aanbod.

*De 1e afspraak voor een van de Lichaams-en Gezichtsbehandelingen begint met een expertisewaardoor de protocollen kunnen worden toegepast, afhankelijk van de ondersteunde case.

*De afspraken voor Lichaams- en Gezichtsverzorging kunnen worden genomrnmet de frequentie die u wenst binnen de geldigheidslimiet.

>Therapeutische Massages

> Relaxatie en Ontspanning