Over

Na eerst haar weg afgelegd te hebben binnen de wereld van de film, het theater, de mode en de communicatie, heeft Christel zich, van Parijs richting Brussel, spontaan georiënteerd naar het Wel-zijnsuniversum! Haar aanbod voor ontspanning en wel-zijn zorgt voor heropwaardering van zowel lichaam als geest. Voor Christel is dit ook een manier om terug te keren naar haar Antilliaanse origine waar de massage verankerd werd in de culturele en geneeskundige gebruiken van de Indische voorouders.

In 2010 vestigt Christel zich in Brussel waar zij de vorming afwerkt die zij in Parijs was begonnen, zowel op vlak van relaxatie als therapeutisch.

Ze begint aan een parcours tussen Spa’s van luxehotels in Brussel (Dominicain, Conrad, Sofitel, Manos, Hilton…), Bio-boetieken (Be positif…), schoonheidsinstituten, Spa’s (Spasiba…) en sportcomplexen. In 2014 besluit Christel zich te installeren in het Borlée Médical Center, vervolgens in haar eigen centrum MRT, in de rue du Page.

Christel is continu op zoek naar elementen die haar aanbod op die manier kunnen verbeteren dat zij haar diensten nog coherenter maken. In die zin worden enkele erkende voedingspartners bestudeerd in het kader van de Detox sessies: een combinatie van 1 lichaamsgommage, 1 Detox massage naar uw keuze en 1 Detox voedingspartner voor die dag. Een aanbod dat zowel tegemoet komt aan uw punctuele behoeften als die op de lange termijn.

Binnenkort zal hier ook nog de Balinese massage, de Oriëntaalse massage en de massage met aromatische kruiden aan worden toegevoegd.

 

> De Massages