MRT Aanbiedingen en Promoties

Door samen te werken met de beste medewerkers, introduceert MRT u in verschillende vormen voor het welzijn, waardoor u toegang heeft tot Privilege-aanbiedingen en voordelige Start Promoties.


MRT Start Promoties

De 1e afspraak voor een Therapeutische Massage (expertise) of voor een Relaxatie en Ontspanning Massage of voor een Lichaams- en Gezichtsbehandeling wordt teruggebracht tot het gekozen pakket.


De voorgestelde abonnementen op het lichaam en gezichtsbehandelingen worden eenmaal per maand bekeken. MRT verbindt zich ertoe u kennis te laten maken met de regelmatigheid van het onderhoud van uw afbeelding. Voor jezelf zorgen zorgt voor een bepaald welzijn. Het is daarom aan te raden om de realisatie van deze Abonnementen Lichaams- en Gezichtsverzorging 2 tot 3 keer per maand te overwegen, om in een routine van Zorg te blijven die een huid en een lichaam naar beste vermogen zal verzekeren.


Om de resultaten die door de Therapeutic Packages worden vereist te garanderen, introduceert MRT u aan het welzijn door middel van sport. MRT biedt je een Ritual-Fit Pass die je tijdens je behandeling laat kennismaken met de troeven van de sport.

 PASS Ritual Fit MRT van onze partner

La Clé des Sens

Iedereen die minstens 2 pakketten Therapeutische Behandeling of Lichaams- en Gezichtsverzorging neemt, heeft gratis toegang tot 1 cursus in elke discipline van La Clé des Sens :

1 Hatha Yogales + 1 Pilates-les + 1 Benedenverdieping

Bezoek de website van onze partner

La Clé des Sens> Contact