Voor alle gelegenheden

Om de Gift of Well-being te maken, is het aanbieden van een bevoorrechte ruimte als een ideaal geschenk dat een op maat gemaakte service garandeert aan een persoon die telt.

De MRT-cadeaubonnen kunnen worden toegepast op alle ontspannings- en ontspanningsmassages en alle lichaams- en gezichtsbehandelingen, afzonderlijk, maar ook in de vorm van een pakket of een abonnement. We bieden ook “Signature Menus”:


Kies voor een MRT cadeaubon  voor :

  • Het brengen van welzijn naar werk gaat over het verbeteren van de professionele sfeer en relaties tussen collega’s.

*Ter gelegenheid van Labor Day, een vrije tijd, een pensioen (pensioen), een geboorte, een aanwerving, eindejaarsfeesten …

1 voet bad met verzachtende deugden + 1  Metisse Massage of 1 ontdekkingsmassage om uit te kiezen.

60 ‘  € 75 / 90′  € 95

*Voor een dag of een halve dag, zoals Vrijdag, installeert MRT zijn tafel in uw kantoren en biedt het al uw werknemers die er van willen genieten het welzijn.

1 Californische massage of 1 massage Ontwaken van de zintuigen 30′

1 dag 550 € / 1 halve dag 350 €

  • Geniet van een Moment van ontspanning tussen vriendinnen, ouders en kinderen, tussen echtgenoten of partners … is om zintuiglijke links te vinden of aan te halen om te delen. Ter gelegenheid van een verjaardag, een Moederdag, vaders, grootouders, Kerstmis, Valentijnsdag …

1 voet bad met drainerende deugden + 1 Scrub om uit te kiezen + 1 Gift Wraping Moment Massage of 1 ontdekkingsmassage om uit te kiezen.

100′  €  120

  • De must voor toekomstige bruidegom een ruimte gewijd aan de maximale rust vóór de dag “D”, onafscheidelijk van het vrijgezellenfeest programma van een jong meisje of een jongen.

1 voet bad met ontspannende deugden + 1 Scrub om uit te kiezen + 1 gezichtsbehandeling + 1 Tropische Cocon Massage

155 ‘  €  195 

> Contact